• ارسال به دوستان
  • چاپ
نام ارسال کننده :
ایمیل ارسال کننده:
نام دریافت کننده :
ایمیل دریافت کننده :
موضوع ایمیل :
کد تصویری :
مروری بر تاریخچه و کلیات پروژه منبع-باز اپن استک در سال 2010 ناسا و Rackspace اولین توزیع اپن استک با نام Austin را منتشر کردند. هدف از انتشار این نسخه ارائه یک پلتفرم منبع-باز برای ابرهای عمومی و ابرهای خصوصی بود.

Austin تنها دارای دو مولفه بود.
1. مولفه Swift برای مدیریت سیستم های Object storage
2. مولفه Nova برای مدیریت منابع پردازشی.


در سال 2011 سه نسخه مختلف از اپن استک منتشر شد. در سال های بعد دو نسخه به ازای هر سال منتشر می شد. آخرین نسخه منتشر شده تا کنون، نسخه Pike است و نسخه بعدی که به احتمال زیاد در سال 2018 منتشر خواهد شد نسخه queens است. نسخه های مختلف و جزئیات آنها را می توانید از این لینک https://releases.openstack.org بررسی کنید.

هر یک از نسخه های اپن استک دارای نام‎ متفاوتی هستند. این نام‏ها به وسیله کمیته فنی اپن استک پیشنهاد داده شده و انتخاب می‏شوند. اپن استک دارای ساختاری ماژولار است. معماری ماژولار اپن استک این امکان را فراهم میکند که از هر یک از سرویس های آن برحسب نیاز در سناریوهای متفاوت استقرار استفاده شود. به عبارت دیگر برای هر استقراری از اپن استک می توان بر طبق نیاز از سرویس‎های مختلف اپن استک استفاده کرد.

مشارکت کنندگان اصلی، کمپانی‎های Rackspace، HP، Mirantis، Red Hat و IBMهستند.


مروری بر سرویس‎های اپن استک
اپن استک از طریق یک معماری ماژولارمجموعه ای از سرویس ها را ارائه می کند. هدف این سرویس ها تسهیل کشسانی و مقیاس پذیری در محیط های ابری است. شکل زیر سرویس‏های اصلی اپن استک را نشان می‏دهد.

سرویس‎های اصلی اپن استک عبارتند از:
compute (nova)، object storage (swift)، block storage (cinder)، networking (neutron)،(horizon) dashboard، Identity service (keystone)، Image service (glance). وابستگی های بین ماژول های مختلف اپن استک در معماری اپن استک، سه ماژول یا سرویس هستند که با تمامی سایر سرویس ها در ارتباط هستند: 1. سرویس داشبورد یا Horizon یک واسط گرافیکی برای مدیریت اپن استک است و برای مدیریت سرویس ها استفاده می شود. 2.سرویس Keystone، احراز هویت سرویس ها و کاربران را بر عهده دارد. 3. سرویس نترون، سرویس شبکه است و ارتباطات بین ماژول های مختلف اپن استک را ممکن می‏سازد. سرویس نوا را می توان بخش اصلی اپن استک نامید. این سرویس برای ایجاد ماشین های مجازی به ایمیج ماشین مجازی نیاز دارد که سرویس glance این ایمیج ها را فراهم می کند. همچنین ماشین های مجازی می توانند نیاز به منابع ذخیره سازی داشته باشند که سرویس های swift و Cinder این منابع ذخیره سازی را فراهم می کنند

نسخه قابل چاپ